Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

logoV četrtek, 14. 5. 2015, je v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu potekala slovesna podelitev priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost. Šolski center Kranj je prejel mednarodno veljavni certifikati "Prepoznani odličnosti – Recognised for Excellence«.

 

0027 0173 0060

Priznanja Republike Slovenije za poslovno odličnost (PRSPO) predstavlja najvišjo državno nagrado za dosežke na področju kakovosti poslovanja, kot rezultata razvoja znanja in inovativnosti. Podeljuje se na podlagi meril in metodologije, ki je vzpostavljena po vzoru (evropske) EFQM nagrade za odličnost iz Bruslja, enako kot v ostalih državah evropske unije.

Letos so na slovesnosti že tretjič podeljeni mednarodno veljavni certifikati "Prepoznani odličnosti – Recognised for Excellence«. Letošnji prejemniki so :
   - Javni holding Ljubljana, d.o.o.,
   - Šolski center Kranj,
   - Europlakat d.o.o.,
   - Fakulteta za zdravstvo Jesenice in
   - Univerzitetni klinični center Ljubljana.

Pridobitev mednarodno veljavnih certifikatov, ki jih izdaja EFQM, je izjemnega pomena, saj predstavlja udejanjanje evropskih kriterijev modela odličnosti v Sloveniji in priznava dosežke teh organizacij v mednarodnem merilu, kar lahko pomaga slovenskim podjetjem pri preboju na tuje trge in odpira nove poslovne priložnosti za dvig konkurenčnosti.

Najvišje priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost za leto 2014 ni bilo podeljeno.

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo