Strokovna gimnazija Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 
Kliknite za več informacij.

Dragi devetošolci, spoštovani starši!

Veseli bomo, če nas boste obiskali na letošnjem informativnem dnevu Tehniške gimnazije na Kidričevi 55 v Kranju. Ponujamo vam tri termine in sicer v petek, 12. 2. 2016, ob 9.00 in ob 15.00 ter v soboto, 13. 2. 2016 ob 9.00.

Dijaki in učitelji Tehniške gimnazije vas bomo pričakali pred glavnim vhodomv šolo in vas pospremili v učilnico 352 v 1. nadstropju. Pripravili smo zanimivo predstavitev, ki bo trajala dve uri. Uvodnemu pozdravu ravnateljice bodo sledile predstavitve izbirnih strokovnih področij (elektrotehnike, računalništva in mehanike), zadnji del informativnega dneva pa bo v predavalnici, kjer vam bodo ravnateljica in dijaki predstavili predmetnik Tehniške gimnazije, obvezne izbirne vsebine in obšolske dejavnosti.

V večnamenskem prostoru si boste lahko ogledali več zanimivih predstavitev projektov, v katerih sodelujejo dijaki Tehniške gimnazije. Sodelovali boste lahko tudi v nagradni igri.

Obljubljamo vam, da boste na informativnem dnevu dobili vse potrebne informacije o Tehniški gimnaziji in da boste v naši družbi lahko začutili prijazne in spoštljive odnose med profesorji in dijaki Tehniške gimnazije.

Zdenka Varl, ravnateljica

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo