Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

Šolska malica

pdfOBRAZEC-PRIJAVA-NA-MALICO-2017-18.pdf
pdfOBRAZEC-ODJAVA-OD-MALICE-2017-18.pdf

Za šolsko malico v šolskem letu 2017/18 bo skrbel zunanji izvajalec SODEXO, evidenca pa bo potekala preko spletne aplikacije eAsistent.

Prvi dan pouka (v petek, 1.9.2017) ni malice.

Cena malice (brez subvencije) je 2,42€. Takšna je tudi cena neprevzetega obroka.

Razdeljevanje malice poteka po urniku.

Razredniki prvih letnikov prvi dan v novem šolskem letu vpišejo v eAsistenta e-naslove dijakov.

Dijaki prvi dan pouka od razrednikov dobijo uporabniško ime in geslo.

Dijaki prvih letnikov prejmejo tudi namagnetene kartice, s katerimi se bodo v jedilnici evidentirali pri prevzemu  malice. Če ima dijak v eAsistent-u vnesen svoj e-naslov, mu eAsistent ob prvi prijavi avtomatično pošlje po e-pošti uporabniško ime in geslo.

Dijak se lahko na spletni strani  www.easistent.com/prijava  s svojim uporabniškim  imenom  in geslom vpišejo v eAsistenta, kjer lahko preko spleta izbirajo jedilnike ter odjavljajo in prijavljajo malico.

Dijaki višjih letnikov za evidenco malice uporabljajo že prejete kartice in gesla.

Šolsko malico lahko dijaki prevzemajo IZKLJUČNO S SVOJO KARTICO.

Izbira menijev:

Ob uspešni prijavi v eAsistentu, se dijaku prikaže tedenski pregled menijev. Z zeleno kljukico je označeno, kateri meni je dijak izbral. Poleg kljukice je tudi podatek, ki obvešča dijaka, da je naročen na izbrani meni in datum, ko je bilo naročilo zabeleženo.

Za prvi teden ni možna izbira menijev, ker se meniji izbirajo za teden vnaprej.

V kolikor menijev še niste izbrali, jih izberite čim prej. Če dijak menija za malico ne izbere, mu bo sistem samodejno dodelil prvi osnovni meni.

Odjava od malice:

Če dijak želi za določen dan odjaviti malico, se mora prijaviti v eAsistenta in klikniti na Odjava.

Dijak mora biti pozoren na pravočasno odjavo. Neodjavljeni obroki, ki niso prevzeti, se namreč obračunajo s polno ceno 2,42 € (to je zlasti pomembno za tiste, ki imajo subvencionirano malico, saj morajo za neprevzete obroke  plačati polno ceno 2,42 €).

Dijak se pravočasno odjavi od malice, če se odjavi najkasneje do 7. ure zjutraj za tekoči dan.

V primeru, da organizator šolske malice za cel razred naroči hladno malico, se mora dijak od hladne malice odjaviti najkasneje en dan prej do 9. ure zjutraj.

Sbvencioniorana malica

Znesek plačila subvencionirane malice je odvisen od višine subvencije. Možna je 100%, 70% ali 40% subvencija.

Za subvencijo malice dijakom oz. staršem ni potrebno oddajati vlog  na Center za socialno delo, razen če družina še nima veljavne odločbe o otroškem dodatku oziroma odločbe o državni štipendiji na dan 1.9.2016.

Do subvencije so upravičeni dijaki, ki se redno izobražujejo, so prijavljeni na malico in pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku oziroma državni štipendiji, ne presega 64%  povprečne plače v Republiki Sloveniji.

 

POMEMBNO:

Pozabljeno geslo

V primeru, da dijak med šolskim letom pozabi geslo in ima v eAsistentu vešen svoj e-naslov, lahko na www.easistent.com/prijava klikne na ikono «pozabljeno geslo«, vpiše svoj e-naslov in dobil bo na svoj e-naslov navodila za nastavitev novega gesla.

Dodatne informacije

Dodatne informacije lahko dobite na spletni strani šole v zavihku  »ŠOLSKA MALICA« ali  pa direktno pri organizatorju šolske prehrane Mirjani Erlah Košnik v njeni pisarni šolske svetovalne službe (levo od zbornice) vsak dan od 9. do 10. ure dopoldan.

Dijaki oziroma starši lahko morebitna vprašanja ali pripombe posredujejo na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Odjava za daljše časovno obdobje

Uradna odjava malice za daljši čas je možna le s posredovanjem izpolnjenega obrazca »Odjava od malice« pri organizatorju šolske prehrane.

Dietna prehrana

Dijaki z dietno prehrano se oglasijo pri organizatorju šolske prehrane (prof. Mirjana Erlah Košnik) in predložijo zdravniško potrdilo o drugačni prehrani.

 

Dokumentacija

Na tej spletni strani so dodani linki za dostop do obrazcev za prijavo in odjavo od šolske malice ter do Pravil šolske prehrane in Zakona o šolski prehrani.

pdfPravila šolske prehrane

pdfZakon o šolski prehrani

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo