Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

inovativna pedagogikahttp://www.inovativna-sola.si/

Kaj je inovativna pedagogika 1:1?

V našem projektu definicija učenja 1:1 vključuje učenca, napravo (računalnik, tablico, pametni telefon ...), učitelja, starše in strokovnjake ter interaktivnost s personalizirano učno izkušnjo, ki je (ob dostopu do brezžičnega omrežja) dostopna kjerkoli in kadar koli.

Več ...

FOTOGALERIJA (Miran Kozmus)  InformativniDan

V sredo, 24. 1. 2018, je Zavod RS za šolstvo v OŠ Žiri organiziral območno tekmovanje v znanju slovenščine za Cankarjevo priznanje. Tekmovanja se je udeležili tudi štirje dijaki našega centra in sicer Aljaž Medič, 2. Ga, Blaž Rolih, 3. Ga, Nik Ipavec, 4. Ga in Aleš Šlibar, 3. Ma.

Več ...

pokal cocta mNa praznični dan, 8. 2. 2018, se je odvijala tekma za pokal Cockta v kategorijah do 18 in 20 let.
Jan Bombek iz 1. Ee si je priskakal 234 točk in se tako uvrstil na drugo zmagovalno stopničko.
Iskrene čestitke tudi za osvojeni drugouvrščeni mesti za ekipno člansko DP (Ljubno BTC) in za pokal Cockta Kranj ML do 18 let.

Več o tekmah, ki se jih je to zimo udeležil Jan Bombek, na:  http://www.ssk-ljubno-btc.si

Pripravila: Nina Železinger

nordijska kombinacija mV soboto, 10.2.2018, se je v Kranju odvijalo tekmovanje na državnem nivoju v nordijski kombinaciji. Dijaka naše šole sta osvojila lepe rezultate, in sicer Nik Bajc iz 1. Ee 4. mesto, Nik Škof iz 1. Me pa 6.mesto.

Čestitamo!

Pripravila: Jolanda Škofic Zakotnik

mladi genialci mV torek, 6. 2. 2018, je na  Šolskem centru Krško-Sevnica in v veliki dvorani Kulturnega doma Krško potekalo tekmovanje  v poznavanju energetskih tem in jedrske fizike. Pomerilo se je 25 ekip iz slovenski srednjih poklicnih elektro in strojnih šol, tehniških gimnazij ter programa tehnik elektronskih komunikacij.

Našo šolo so zastopali dijaki: Kristjan Cuznar, 4.Ea, Mark Urbančič, 3.Ea in Blaž Peklaj 3.Ea. Med 25 ekipami so se uvrstili v veliki finale in dosegli odlično 3. mesto.

Več ...

zracna1m V petek, dne 27. januarja 2018, je v Škofji Loki potekalo področno tekmovanje v streljanju z zračno puško in pištolo. Naši dijaki so dosegli odlične rezultate.

Več ...

plezanje3m V sredo in četrtek, dne 24. in 25. januarja 2018, je bilo na plezalni steni Škofijske gimnazije v Ljubljani DRŽAVNO PRVENSTVO SREDNJIH ŠOL V PLEZANJU.

Več ...

pikec-m20. in 21. 1. 2018 so v nemškem Sudelfeldu potekale preizkušnje v disciplini slopestyle. Kot član slovenske mladinske reprezentance se je dijak naše šole Maks Pikec iz 4. Ma z odličnim 6. mestom v svoji skupini uvrstil v finale in na koncu osvojil 12 mesto. Naslednji dan tekmovanja je osvojil nove FIS točke. Čestitamo!


Več: http://www.sloski.si/index.php?t=News&id=48581&lang=sl

Pripravila: Polonca Hafner-Ferlan

radi pisemo z roko-1m

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo