Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

matematika1mDijaki Srednje tehniške šole so se 13. aprila 2019 udeležili državnega tekmovanja v znanju matematike in dosegli odličen uspeh. Kar 6 dijakov je osvojilo zlato priznanje, 9 dijakov pa srebrno.

Na zaključni slovesnosti Bistroumi 2019, ki bo v nedeljo, 19. 5. 2019, v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani, bo Luka Jelovčan prejel prvo nagrado, Nejc Vozel pa tretjo nagrado. Na prireditev so povabljeni vsi nagrajenci in prejemniki zlatih priznanj.

Našo šolo so na tekmovanju zastopali Nejc Vozel in Martin Arh iz 2. Me, Kristjan Kotnik iz 2.Re, Anže Krničar iz  2. Ee, Mitja Kodorovič, Petja Furlan, Martin Prevc in Max Trček iz  3. Re, Jakob Žibert in Matej Bahar iz  1. Mb, Tomaž Potočnik iz  2. Mb, Ambrož Perovšek in  Matic Rozman iz 2. Ra, Tevž Bajželj iz 3. Ra, Luka Jelovčan iz  3. Ma, Jure Abram iz 3. Mb in Blaž Demšar iz 4. Ra razreda.

matematika2mPrejemnika 1. in 3. nagrade Luka Jelovčan in Nejc Vozel z mentorico

Zlata priznanja so prejeli Nejc Vozel, Jure Abram, Luka Jelovčan, Jakob Žibert, Anže Krničar in Petja Furlan.

Srebrna priznanja so prejeli Ambrož Perovšek, Matic Rozman, Matej Bahar, Martin Arh, Mitja Kodorovič, Kristjan Kotnik, Max Trček, Martin Prevc in Tomaž Potočnik.

Dijakom in mentoricam za uspeh iskreno čestitamo.

Pripravila: Maja Arh, prof. matematike

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo