Srednja tehniška šola Šolski center Kranj, Kidričeva c. 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

skocijancicSpoštovane dijakinje in dijaki STŠ ŠC Kranj,

veseli smo, da ste prišli po znanja, spretnosti in veščine na našo Srednjo tehniško šolo Šolskega centra Kranj, kjer izobražujemo za poklice prihodnosti s področja elektrotehnike, računalništva ali mehatronike.

Zavedamo se, da so vaši cilji visoki in veseli smo, da jih želite doseči in uresničiti v naši šoli. Naš učiteljski zbor vam bo pri doseganju le-teh pomagal z visokim strokovnim znanjem, sodobnimi učilnicami in vrhunsko opremo, predvsem pa s posluhom vseh zaposlenih na šoli za vas mlade, z vsemi dobrimi in posebnimi lastnostmi.

Na vaši poti pridobivanja znanja in življenjskih izkušenj vam bomo pomagali pridobiti lastnosti samostojnih in vseživljenjsko učečih ljudi, ki imajo pozitiven odnos do soljudi, dela in okolja. Pri vas bomo cenili in vzpodbujali prijaznost, delavnost, poštenost, objektivnost, strokovnost in ustvarjalnost, kar so tudi temeljne smernice in vrednote našega dela.

Tehnični poklici, za katere se želite izobraževati, so prihodnost. Ustvarite si prijazno, kvalitetno in uspešno prihodnost, v kateri naj imajo prej omenjene vrednote temeljni pomen, tako boste postali konkurenčni na trgu delovne sile.

Želim vam veliko uspeha na tej poti!

Saša F. Kocijančič, ravnateljica STŠ ŠC Kranj 

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo