Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 00, info@sckr.si
 

lth FOTOGALERIJA (Andrej Gracelj)

V četrtek, 7. januarja 2016, smo v okviru povezovanja šole z gospodarstvom, v prostorih Kidričeve ceste 55, Kranj, gostili podjetje LTH CASTINGS d.o.o.

Gospa Maja Koprivec iz kadrovsko pravne službe podjetja nam je pripravila predstavitev z naslovom »Izzivi zaposlovanja v avtomobilski industriji«.

V uvodnem delu je predstavila podjetje, ki z več kot 1500 zaposlenimi deluje na lokacijah v Škofji Loki in Ljubljani, v tujini pa na Hrvaškem in v Makedoniji. V podjetju poleg ulitkov ponujajo tudi razvoj in izdelavo orodij za litje, obdelavo in kakovostno testiranje izdelkov.

V osrednjem delu predavanja je predstavila izzive za pridobitev motiviranih kadrov z ustrezno izobrazbo, znanji in izkušnjami, ki bodo z vsakodnevnim učenjem sposobni slediti trendom, zahtevam kupcev in s tem dvigovati kvaliteto svojega dela ter posledično konkurenčnost podjetja.

V zaključku je povabila kreativne dijake in študente, da se oglasijo pri njih, saj jim nudijo različne oblike sodelovanja, od izvajanja praktičnega izobraževanja, štipendiranja, počitniškega dela, do izdelave diplomskih nalog in nenazadnje zaposlitev.

www.lthcastings.com

Pripravila: Branka Balantič

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo