Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

Predavateljici Alenka Grmek in Nastja Beznik sta se lani udeležili 5-dnevnega praktičnega usposabljanja v Španiji in več o tem ste si lahko prebrali tule: http://www.sckr.si/tsc/vss/predstavitev/dogodki-in-fotogalerije/1758-prakticno-usposabljanje-zaposlenih-v-instituciji-eduard-soler-spanija-35-952016.html.

Na podlagi pridobljenih izkušenj opravljenega praktičnega usposabljanja v okviru projekta mobilnosti na VSŠ, programa Erasmus+, je predavateljica Alenka Grmek strnila svoja razmišljanja o številnih pozitivnih učinkih le-tega v prispevku, ki ga je predstavila na mednarodni konferenci 4. festivala »Ko učim gradim«, ki je bil na Biotehniškem centru Naklo 6. oktobra 2017.  Več o konferenci: http://www.bc-naklo.si/srednja-sola-in-gimnazija/ko-ucim-gradim-to-teach-is-to-build/.

V priloženem prispevku je vsebina, ki jo je predavateljica Alenka Grmek predstavila udeležencem te konference in poudarila številne pozitivne učinke te izmenjave ter tako na svoj način prispevala k diseminaciji našega projekta tako lokalni kot tudi mednarodni javnosti.

Pripravila Nastja Beznik, univ. dipl. org.,
vodja projektov mobilnosti na VSŠ ŠC Kranj 

pdf Prispevek_UT_Alenka_Grmek.pdf

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo