Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

V prispevku so objavljena dejstva, podkrepljena z mnenji študentov, ki so svoje neprecenljive izkušnje pridobivali v tujini preko projekta izmenjav na VSŠ.

Revija ŠC Kranj VCenter

vss-gg-12-02-2019mZa namene promocije Višje strokovne šole ŠC Kranj je bil v času izvajanja Informativnih dni za študente objavljen promocijski članek, ki poleg promocije programov VSŠ omenja tudi projekt izmenjav programa Erasmsus+, našo dobro prakso in konkretne izkušnje, s priporočilom bodočim študentom, da se udeležijo izmenjav.  

Projekt je bil predstavljen tudi na formalnem srečanju s študenti na vseh 3 srečanjih v okviru obeh uvodnih dni. 

iskratel-1m Za študente 1. letnika programa informatika je bila 22. 2. 2019 organizirana strokovna ekskurzija v Iskratel, d. o. o.

Več ...

FOTOGALERIJA (Miran Kozmus) InformativniDan

kranjcanka-vss-m

robo1m Višja strokovna šola ŠC Kranj je bogatejša za novega robota. Študentje programa mehatronika se na realni robotski celici lahko učijo najsodobnejših avtomatizacijskih pristopov v industriji.

Več ...

E polnilnica FOTOGALERIJA  (Miran Kozmus)

V petek, 14. 12. 2018, smo bili priča sklepnemu dejanju  Projekta E-POL "Razvoj in izdelava  pilotnih polnilnic za polnjenje električnih vozil kot učnih pripomočkov za dijake tehničnih poklicnih šol" in sicer postavitvi polnilne postaje za električna vozila v neposredni bližini  glavnega vhoda v šolsko zgradbo na Zlatem polju (Kidričeva 55).

Več ...

predavanje1m Za študente 1. letnikov programov mehatronika in elektroenergetika smo v okviru vsebin varnost in zdravje pri delu, v ponedeljek, 3. in torek, 4. decembra organizirali predavanje z naslovom »Ocenjevanje delazmožnosti pri odvisnosti od alkohola in drog«.

Več ...

eksurzija-1mZa študente 1. in 2. letnika programa organizator socialne mreže je bila 6. 12. 2018 organizirana strokovna ekskurzija v Medgeneracijski center Kranj.

Več ...

predavanje-1m Dne 30. 11. 2018  smo organizirali izvedbo predavanj dveh strokovnjakov z Urada za intelektualno lastnino Republike Slovenije. Predavanje je potekalo od 9. do 11. ure v predavalnici šole za študente 1. in 2. letnika rednega programa ekonomist.

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo