Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

DNVFOTOGALERIJA

24. oktobra je v Ljubljani na več lokacijah potekal Dan nacionalne varnosti 2017, ki so se ga udeležili tudi naši študentje varovanja (2. letnik).

Več ...

tpvs1m Na natečaju za najboljšo diplomsko nalogo, projekt, inovacijo in praktično usposabljanje za leto 2017 je v kategoriji najboljše praktično usposabljanje zmagal naš študent 2. letnika mehatronike, Anže Arzenšek.

Več ...

cisco 00m V sredo, 11. 10. 2017, je v Šolskem centru Kranj potekalo srečanje CISCO akademij. Srečanja se je udeležilo 80 dijakov in študentov iz sedmih akademij Slovenije.

Več ...

SED 2017 FOTOGALERIJA  (Srećko Simović)

Konferenca SED 2017 - Znanost in visoko šolstvo v vlogi trajnostnega razvoja (http://sed.vpts.edu.rs/). Ekonomsko tehnična strokovna šola iz Užic (Visoka poslovno-tehnička škola strukovnih studija u Užicu) je organizatorica 10. strokovne konference »SED 2017 - Znanost in visoko šolstvo v vlogi trajnostnega razvoja« (»Nauka i visoko obrazovanje u funkciji održivog razvoja – SED 2017«), ki je potekala 6. in 7. oktobra v Srbiji - Drvengrad.

Več ...

cof-mŠtudent izrednega študija mehatronike Blaž Cof je osvojil bronasto medaljo na svetovnem prvenstvu v sprintu na divjih vodah v Pau, Francija.

Čestitamo!

http://blazcof.si/novica.php?id=63

NoG-2335mm Ekipa Klemna Popita je z italijansko ekipo Rally Sport Evolution in novim Peugeotom 208 R2 uspešno in hitro pripeljala do cilja 6. PETROL relija v Novi Gorici, dirke za FIA evropski pokal. V močni mednarodni konkurenci je dosegla odlično 4. mesto med vozili na sprednji par koles ter 2. mesto mladinskem prvenstvu evropskega pokala. Čestitamo!

Več ...

podelitev diplom 2017  Prešernovo gledališče Kranj

  FOTOGALERIJA (Samo Bešlagič) 

ibm FOTOGALERIJA  (Jaka Ciglič)

V torek, 6. 6. 2017, je bila v sklopu laboratorijskih vaj pri predmetu Operacijski sistemi 2 izvedena strokovna ekskurzija v podjetje IBM Slovenija d.o.o za redne študente 2. letnika programa informatika.

Več ...

nek mDne 29. 5. 2017 smo organizirali strokovno ekskurzijo v Nuklearno elektrarno Krško. Udeležili so se je študenti drugega letnika smeri varovanje in elektroenergetika ter predavatelji g. Srečko Jarc, g. Boris Grilc, g. Srećko Simović ter g. Primož Kurent.

Več ...

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo