Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

NoG-2335mm Ekipa Klemna Popita je z italijansko ekipo Rally Sport Evolution in novim Peugeotom 208 R2 uspešno in hitro pripeljala do cilja 6. PETROL relija v Novi Gorici, dirke za FIA evropski pokal. V močni mednarodni konkurenci je dosegla odlično 4. mesto med vozili na sprednji par koles ter 2. mesto mladinskem prvenstvu evropskega pokala. Čestitamo!

Več ...

podelitev diplom 2017  Prešernovo gledališče Kranj

  FOTOGALERIJA (Samo Bešlagič) 

ibm FOTOGALERIJA  (Jaka Ciglič)

V torek, 6. 6. 2017, je bila v sklopu laboratorijskih vaj pri predmetu Operacijski sistemi 2 izvedena strokovna ekskurzija v podjetje IBM Slovenija d.o.o za redne študente 2. letnika programa informatika.

Več ...

nek mDne 29. 5. 2017 smo organizirali strokovno ekskurzijo v Nuklearno elektrarno Krško. Udeležili so se je študenti drugega letnika smeri varovanje in elektroenergetika ter predavatelji g. Srečko Jarc, g. Boris Grilc, g. Srećko Simović ter g. Primož Kurent.

Več ...

mOptiweb-3 Na predlog študentov je bila v petek, 26. 5. 2017, v sklopu seminarskih vaj pri predmetu Ekonomika podjetja izvedena strokovna ekskurzija v podjetje Optiweb d.o.o. iz Škofje Loke za redne študente 2. letnika programa Informatika.

Več ...

1m V okviru TVU (Tedna vseživljenjskega učenja) je v torek, 23. 5. 2017,  od 12.00 do 13.30 v prostorih ŠC Kranj potekalo strokovno predavanje na temo Finančno opismenjevanje – Triglav skladi.

Več ...

E avto MLADI FOTOGALERIJA (Srećko Simović)

Študent elektroenergetike Klemen Cuznar je skupaj z dijaki STŠ ŠC Kranj in pod mentorstvom Srećka Simovića, univ. dipl. inž. in Primoža Kurenta, univ. dipl. inž. sodeloval v projektu »E-avto-mladi«. Cilj projekta je predelava bencinskega Smarta  v električnega.

Več ...

1m FOTOGALERIJA

V petek, 14. 4. 2017, je bila v sklopu seminarskih vaj pri predmetu Ekonomika podjetja izvedena strokovna ekskurzija v podjetje Meroslovje Lotrič d.o.o. za redne študente 2. letnika programa Elektroenergetika.

Več ...

Rozman1mV torek, 18. 4. 2017, je kot petstoti diplomant svoje diplomsko delo zagovarjal kandidat Damjan Rožman, študent programa mehatronika.

Njegovo diplomsko delo ima naslov Testiranje naprave Jet cooling. Mentor je predavatelj Janko Šink, univ. dipl. inž., spec.

Več ...

20170411 202159Na konferenci Dnevih energetikov, ki je potekala pod okriljem časnika Finance, je Šolski center Kranj prejel posebno priznanje za energetsko učinkovit projekt.

Priznanje je na svečani podelitvi v Portorožu prevzel direktor Jože Drenovec. Razlog za podeljeno nagrado je bil projekt: Energetsko učinkovita prenova stopniščne razsvetljave. Največje zasluge pri tem imata diplomant Višje strokovne šole Šolskega centra Kranj Davor Stanivuković in njegov mentor Srećko Simović. 

Povezava na več podrobnosti o dogodku in nagradi

Finance Portoroz_S_0009 C9JiB-PXcAAqkuC Finance Portoroz_S_0014 Finance Portoroz_S_0012

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo