Višja strokovna šola Šolski center Kranj, Kidričeva cesta 55, 4000 Kranj, T.: 04 280 40 42, vss@sckr.si
 

mOptiweb-3 Na predlog študentov je bila v petek, 26. 5. 2017, v sklopu seminarskih vaj pri predmetu Ekonomika podjetja izvedena strokovna ekskurzija v podjetje Optiweb d.o.o. iz Škofje Loke za redne študente 2. letnika programa Informatika.

 

Predstavitev podjetja, nastanek podjetja, prednosti in slabosti podjetniškega dela nam je predstavil direktor podjetja Miha Lavtar, ki nas je seznanil z odličnimi rezultati poslovanja od ustanovitve leta 2009 do zaključka leta 2016 in trendom poslovanja za leto 2017. Posebno pozornost pri predstavitvi je namenil zaposlenim v podjetju, njihovemu dobremu počutju in sproščeni, vendar delovni organizacijski klimi.

Študente je povabil k spremljanju potreb podjetja po novih kadrih.

Urška Stanovnik nam je v nadaljevanju predstavila nekaj konkretnih podatkov, npr. število zaposlenih, povprečno starost v podjetju, ki znaša 26,7 let, opozorila nas je, na kakšne načine se v delo podjetja lahko vključijo študenti, kakšna znanja potrebujejo itd.

Pred zaključkom ekskurzije smo se sprehodili skozi poslovne prostore podjetja, ki kažejo na sproščeno delovno vzdušje.

Več informacij o podjetju na: http://www.optiweb.com/

Podjetju in vsem zaposlenim se zahvaljujemo za zanimivo predstavitev in topel sprejem. Želimo jim uspešno delo še naprej.

Organizirala in pripravila: Branka Balantič, univ. dipl. org.

Foto: Branka Balantič

mOptiweb-1mOptiweb-2mOptiweb-4mOptiweb-5

Spoštovani obiskovalec. Naša spletna stran uporablja piškotke. Pravno obvestilo

Sprejemam piškotke.

Pravno obvestilo