ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

DIJAKA ŠC KRANJ V ESTONIJI

Na začetku potiDijaka Tine Logar in Andraž Podgoršek sta v obdobju od 30. 9. do 21. 10. 2015 opravljala praktično usposabljanje z delom (PUD) v Estoniji. Projekt mobilnosti je rezultat uspešnega sodelovanja s poklicno in strokovno šolo iz Narve, Narva Kutseõppekeskus.

Več...

DIJAKI ŠC KRANJ NA DANSKEM

DANSKADijaki Remec Luka, Stare Jaka, Frelih Krištof in Klemenčič Simon so opravljli PUD v Danskem mestu Sonderborg. Od 4. 10. do 23. 10. so nova znanja pridobivali v EUC Syd

V prvih dneh sta jih spremljali Iva Šober in Alenka Potočnik Zadrgal.

Njihovo delo lahko spremljate na tej povezavi.

DIJAKI ŠC KRANJ V ITALIJI

Tudi v letošnjem letu so naši dijaki opravljali delovno prakso v Italiji. Gal Nadrag in Filip Kavčič sta bila v podjetju LASER srl, Janez Klemenčič pa v podjetju B & G Automazioni srl.

Filip Kavčič Gal Nadrag  B&G Automazioni Laser

V prvih dneh sta jih spremljala Danica Volčanšek Černe in Jože Polak. Oba sta pripravila predavanja za italijanske dijake v šoli gostiteljici Istituto di Istruzione Superiore F. Corni Liceo e Tecnico. Ob koncu mobilnosti sta jih spremljali Tatjana Zupan in Nataša Kristan Primšar.

Več o poteku prakse si lahko preberete na blogu.

DIJAKINJI ŠC KRANJ NA FINSKEM

Dijakinji SESGŠ,  Monika Fister in Maja Boncelj Teraž,  sta v mesecu februarju 2016 opravljali praktično usposabljanje z delom na Finskem v mestu Kuopio. Dijakinja Monika Fister  je delovne izkušnje nabirala v podjetju Moda, Maja Boncelj Teraž pa v podjetju Sokos. Ob začetku sta ju spremljali Metka Hegler in Jana Jemec.  SKAKALNICA  

DIJAKI ŠC KRANJ V MAKEDONIJI

MAKEDONIJAV okviru projekta ERASMUS+ "New Skills for New Jobs 2" so bili dijaki in učitelja STŠ na mednarodni izmenjavi v Makedoniji. V obdobju od 14. 2. do 27. 2. 2016 so nabirali nova znanja in izkušnje v Srednji šoli za elektrotehniko "SETU Mihajlo Pupin" v mestu Skopje. Izmenjave so se udeležili dijaki: Krampl Tim in Valjavec Tilen iz 3Mb, Janežič Andraž iz 4Ea, Janežič Kristjan iz 2Ri ter Čarman Tomaž in Rahman Stiven iz 2Ei. Izmenjave sta se udeležila tudi učitelja Aleksandra Frelih in Aleš Bregar.

Več si lahko preberete na blogu.

RAZGLED  SKOPJE   SKOPJE 1

Več...

DIJAKINJI ŠC KRANJ NA NIZOZEMSKEM

AMSTERDAM

Dijakinji SESGŠ,  Anja Tolar in Lara Blasutto, sta v mesecu februarju 2016 opravljali praktično usposabljanje z delom na Nizozemskem v mestu Deventer. Dijakinji sta delovne izkušnje nabirali v podjetju Telstar. Ob začetku sta ju spremljali Dnuška Petek in Bea Kranjc Poredoš.

ESTONSKA DIJAKA V SLOVENIJI

ANDREI VAVILOV IN ANDREI GOLOVKINV mesecu maju sta bila v okviru projekta ERASMUS+ KA1 v Sloveniji dijaka Strokovne šole iz Narve, Estonija. Andrei Golovkin je opravljal PUD v podjetju Talisman in Agromehanika, Andrei Vavilov pa v podjetju Iskra PRO. Na tem mestu bi se omenjenim podjetjem rada zahvalila za sodelovanje. S tovrstnim načinom sodelovanja lahko našim dijakom omogočimo izmenjave z možnostjo opravljanja PUD v tujini. 

DIJAKI ŠC KRANJ V MESTU SONDERBORG NA DANSKEM

Kopenhagen 2016Tudi v letošnjem letu bodo dijaki ŠC Kranj opravljali PUD na Danskem, v mestu Sonderborg. Blaž Benedičič, Mihela Hudobivnik, Jernej Hribar, Gašper Kristanec in Monika šlegel bodo od 9. 10 do 29. 10. 2016 nova znanja pridobivali v EUC Syd.

V prvih dneh sta jih spremljali Maja Arh in Alenka Potočnik Zadrgal.

Njihovo delo lahko spremljate na tej povezavi.

DIJAKI ŠC KRANJ V MESTU NARVA, ESTONIJA

Edi Oblak in Klemen Pintarič bosta v obdobju od 9. 10. do 29. 10. 2016 opravljala praktično usposabljanje z delom (PUD) v Estoniji. S šolskim centrom Ida-Virumaa Kutsehariduskeskus v zadnjih letih zelo uspešno sodelujemo v projektih mednarodne izmenjave.

Dijaka sta v prvih dneh spremljali Maja Jošt in Polonca Hafner Ferlan.

Več o mednarodni izkušnji lahko preberete na blogu.

DIJAKI ŠC KRANJ NA PUD V MODENI (ITALIJA)

Šenk Rok, Topolovec Matija in Peternel Soklič Andrej Lovro, dijaki ŠC Kranj, v oktorbru 2016 opravljajo praktično usposabljanje z delom v Modeni, Italija. Matija in Andrej Lovro sta v podjetju Laser, Rok pa v podjetju B&G Automazioni.

Spremljevalni učitelji so Aleksandra Frelih, Saša Kocijančič, Žiga Lausegger in Jaka Albreht.

Več o njihovem delu si lahko preberete na blogu.

november 2022
ptsčpsn
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

um logo

logo ESRRa