ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Javna naročila

Povabilo k prvemu krogu konkurenčnega dialoga in k oddaji rešitve

Razpisna dokumentacija za javni razpis za podelitev koncesije za izvedbo projekta energetskega pogodbeništva na objektih Šolskega centra Kranj in Srednje šole Izola:

pdfRazpisna_dokumentacija_-_konkurenčni_dialog.pdf

pdfPRILOGA_1_OBJEKT_B-_SC_KRANJ_IN_SSI_-_izhodisca_za_pogajanja_JZP-3.pdf

xlsxPriloga_2-SEGS_-_sc_kranj__SŠI_-_Program_izvajanja_koncesije_sklop_2_.xlsx

pdfPriloga_3_Metodologija_za_izračun_prihrankov-_Objekt_B_-SC_Kranj_in_objekt_SSI-2.pdf

pdf04_REP_Kranj.pdf

pdf04_REP_Izola.pdf

 

JR za podelitev koncesije za izvedbo projekta energetskega pogodbeništva

Razpisna dokumentacija za javni razpis za podelitev koncesije za izvedbo projekta energetskega pogodbeništva na objektih Šolskega centra Kranj in Srednje šole Izola.

pdfRazpisna_dokumentacija.pdf

 

Vprašanja in odgovori

pdfOdgovor na vprašanje - 1

Povabilo k oddaji ponudb

Obveščamo vas, da je objavljeno javno povabilo za oddajo ponudbe za razpis »Priprava in razdeljevanje toplih dnevnih obrokov za dijake in zaposlene na Šolskem centru Kranj, ki se izvajajo na okolju prijazen način«.


Vabimo vas, da na obrazcih priloženih v razpisni dokumentaciji podate vašo ponudbo. Ponudbe je potrebno oddati najkasneje do petka, 24. 6. 2022 do 10. ure.

Razpisna dokumentacija: pdfRD_evidencni_postopek_Prehrana_SC_Kranj.pdf 

Javni poziv promotorjem

Objavljamo javni poziv promotorjem k podaji vlog o zainteresiranosti za izvedbo javno-zasebnega partnerstva za Projekt energetskega pogodbeništva na objektih Šolskega centra Kranj in Srednje šole Izola.

Podrobnosti so v dokumentu: pdfPoziv_promotorjem.pdf

Odločitev o oddaji naročila Priprava in razdeljevanje toplih dnevnih obrokov za dijake in zaposlene na Šolskem centru Kranj

Na podlagi razlogov in meril navedenih priloženem zapisniku komisija soglasno ugotavlja, da je na Javnem razpisu za izbiro izvajalca po odprtem postopku za pripravo in razdeljevanje toplih dnevnih obrokov za dijake in zaposlene na ŠC Kranj, kot najugodnejši ponudnik izbran Sovita, prehrana in storitve d.o.o., Tehnološki park 22a, 1000 Ljubljana.

pdfOdločitev o izbiri

Povabilo k oddaji ponudb

Obveščamo vas, da je objavljeno javno naročilo »Priprava in razdeljevanje toplih dnevnih obrokov za dijake in zaposlene na Šolskem centru Kranj, ki se izvajajo na okolju prijazen način«.


Vabimo vas, da na obrazcih priloženih v razpisni dokumentaciji podate vašo ponudbo. Ponudbe je potrebno oddati najkasneje do srede, 20. 5. 2020 do 10. ure.

Razpisna dokumentacija: pdfRD_prehrana_ŠC_Kranj.pdf

Javno naročilo

Obveščamo vas, da je objavljeno javno naročilo »Izvedba GOI del na objektih Šolskega centra Kranj ter Dijaškega in študentskega doma Kranj« v sklopu operacije ˝Celovita energetska sanacija objektov na lokaciji Zlato polje v Kranju˝, ki je objavljeno na portalu javnih naročil. Na naslednji povezavi se nahaja projektna dokumentacije v skladu s katero so predvideni ukrepi, ki se bodo izvedli na vaših objektih v sklopu JN (URL: https://www.um.si/univerza/dokumentni-center/javna-narocila/Strani/javna-narocila.aspx).

Operacija je sofinancirana v okviru »Operativnega programa Evropske kohezijske politike za obdobje 2014 - 2020«, prednostne osi 4 »Trajnostna raba in proizvodnja energije ter pametna omrežja«, tematskega cilja 4 »Podpora prehodu na nizkoogljično gospodarstvo v vseh sektorjih«, prednostne naložbe 4.1 »Spodbujanje energetske učinkovitosti, pametnega upravljanja z energijo in uporabo obnovljivih virov energije v javni infrastrukturi, vključno z javnimi stavbami in stanovanjskemu sektorju«, specifičnega cilja 4.1.1 »Povečanje učinkovitosti rabe energije v javnem sektorju«.

Odločitev o oddaji javnega razpisa

Odločitev o oddaji javnega naročila: pdfOdločitev.pdf

Razpisna dokumentacija za predložitev končne ponudbe v okviru javnega razpisa

OBVESTILO

Rok za oddajo končne ponudbe je podaljšan do ponedeljka, 8. 7. 2019, ob 12. uri. Javno odpiranje bo ob 12:30 uri.

Razpisna dokumentacija za predložitev končne ponudbe v okviru javnega razpisa PODELITEV KONCESIJE ZA IZVEDBO PROJEKTA ENERGETSKEGA POGODBENIŠTVA NA OBJEKTIH ŠOLSKEGA CENTRA KRANJ

docxRazpisna dokumentacija za oddajo končne ponudbe

xlsxPriloga 1

docxPriloga 2

pdfNačrt merjenja

slovensko english

februar 2023
ptsčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information