ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Izobraževanje brezposelnih oseb v letu 2016

Podelitev IBO_2016 Jure Žlindra TMC Bled

V četrtek, 8. 12. 2016 smo s slavnostno podelitvijo potrdil zaključili izobraževanja v okviru projekta »Programi usposabljanja in izpopolnjevanja ter programi za potrjevanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij za brezposelne osebe v letu 2016«.

V letošnjem letu smo izpeljali dva programa usposabljanja: CNC operater in Oblikovanje spletnih strani – začetni tečaj. Oba programa je obiskovalo 30 udeležencev.

Slavnostne podelitve sta se udeležili predstavnici Zavoda RS za zaposlovanje (ZRSZ), OS Kranj, ga Dubravka Furar in ga Erika Arzenšek. Ga. Dubravka Furar je v svojem nagovoru udeležencem poudarila pomen izobraževanja, izvedenega v skladu s potrebami lokalnega gospodarstva. Predstavila je tudi programe spodbud za zaposlovanje, ki jih trenutno lahko koristijo brezposelni.

V nadaljevanju je Jure Žlindra, udeleženec programa CNC operater predstavil delo pri novem delodajalcu, podjetju Slatnar, proizvajalcu opreme za smučarske skoke.

Aleš Kramarič, udeleženec programa Oblikovanje spletnih strani – začetni tečaj, pa je predstavil izdelano spletno stran za Zavod turistično multimedijski center Bled. Nekaj besed sta spregovorila tudi predavatelja, Aljaž Rogelj in Sašo Stanojev, ki sta poudarila pomen tovrstnih izobraževanj za strokovni in osebni razvoj posameznika.

Po podatkih ZRSZ, OS Kranj se je že v času usposabljanja zaposlila več kot polovica udeležencev programa CNC – operater. Podatek je spodbuden in je hkrati potrditev uspešnega sodelovanja vseh socialnih partnerjev na področju zaposlovanja in kakovostne izvedbe usposabljanj.

slovensko english

julij 2020
ptsčpsn
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information