ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Prispevki v kategoriji Obvestila

Objava - vstopanje v glavno stavbo šole

Spoštovani dijaki in starši,


pričeli smo z deli energetske sanacije, zato prosimo, da za vstopanje v glavno stavbo v času uradnih ur vstopate skozi zadnji vhod šole (mimo športnega igrišča) do tajništva, svetovalne službe ali knjižnice. Zaradi varnosti vas prosimo, da se v šolskih prostorih centralne stavbe zadržujete le za čas nujnih opravkov v že omenjenih šolskih prostorih.

Dijake, ki boste prihajali na izpite, vljudno prosimo, da se v prostorih centralne stavbe ne zadržujete, razen v izjemnih primerih, ko imate razpisan izpit v računalnici oz. opravek v tajništvu (v času uradnih ur), svetovalni službi in knjižnici (po vnaprej dogovorjenem sestanku preko telefonskega klica).
O poteku izvajanja gradbenih del v centralni stavbi vas bomo ažurno obveščali.
Naj zapišemo še to, da pri vstopanju v šolske prostore še vedno veljajo priporočila glede uporabe zaščitnih mask, umivanja rok, medsebojne razdalje in higiene kašlja. Prav tako prosimo vse dijake, ki bodo v prihodnjih dneh prihajali na izpite, da s seboj prinesejo tudi izjavo o zdravju.


Hvala za razumevanje.


V želji, da bomo tudi z vašim upoštevanjem navodil uspešno izvedli zahtevne gradbene posege in omogočili, da se bodo dela čim hitreje izvajala, vas prijazno pozdravljamo in želimo prijeten preostanek počitniških in dopustniških dni.


Nada Šmid, ravnateljica SESGŠ

 

maj 2021
ptsčpsn
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

rss  facebook  instagram 

office-365-cloud


 

objem logo

 

logo-Ekosola

 

 

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information