ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Šolska prehrana v šolskem letu 2019/2020

sodexo

pdfObrazec za prijavo dijaka na prehrano 2019/20

 Za šolsko malico v šolskem letu 2019/20 bo skrbel zunanji izvajalec SODEXO, evidenca pa bo potekala preko spletne aplikacije eAsistent.

Prvi dan pouka (v ponedeljek, 2. 9. 2019) ni malice.

Cena malice (brez subvencije) je 2,42€. Takšna je tudi cena neprevzetega obroka.

Razdeljevanje malice poteka po urniku.

Razredniki prvih letnikov prvi dan v novem šolskem letu vpišejo v eAsistenta e-naslove dijakov.

Dijaki prvi dan pouka od razrednikov dobijo uporabniško ime in geslo.

Dijaki prvih letnikov prejmejo tudi namagnetene kartice, s katerimi se bodo v jedilnici evidentirali pri prevzemu  malice. Če ima dijak v eAsistent-u vnesen svoj e-naslov, mu eAsistent ob prvi prijavi avtomatično pošlje po e-pošti uporabniško ime in geslo.

Dijak se lahko na spletni strani  www.easistent.com/prijava  s svojim uporabniškim  imenom  in geslom vpišejo v eAsistenta, kjer lahko preko spleta izbirajo jedilnike ter se odjavljajo in prijavljajo na posamezne obroke.

Dijaki višjih letnikov za evidenco malice uporabljajo že prejete kartice in gesla.

Šolsko malico lahko dijaki prevzemajo IZKLJUČNO S SVOJO KARTICO.

Izbira menijev:

Ob uspešni prijavi v eAsistentu, se dijaku prikaže tedenski pregled menijev. Z zeleno kljukico je označeno, kateri meni je dijak izbral. Poleg kljukice je tudi podatek, ki obvešča dijaka, da je naročen na izbrani meni in datum, ko je bilo naročilo zabeleženo.

Za prvi teden ni možna izbira menijev, ker se meniji izbirajo za teden vnaprej.

V kolikor menijev še niste izbrali, jih izberite čim prej. Če dijak menija za malico ne izbere, mu bo sistem samodejno dodelil prvi osnovni meni.

Odjava od malice (posameznega obroka):

Odjava od posameznega obroka je odgovornost dijaka. Če dijak želi za določen dan odjaviti malico, se mora prijaviti v eAsistenta in klikniti na Odjava. Dijak mora biti pozoren na pravočasno odjavo. Za pravočasno odjavo od obroka se šteje, če je bil obrok odjavljen najkasneje do 7. ure zjutraj za tekoči dan.

Neodjavljeni obroki, ki niso prevzeti, se namreč obračunajo s polno ceno 2,42 €, ne glede na višino subvencije.

Odjava za daljše časovno obdobje:

Uradna odjava malice za daljši čas je možna le s posredovanjem izpolnjenega obrazca »Odjava od malice« pri organizatorju šolske prehrane.

V primeru, da organizator šolske malice za cel razred naroči hladno malico (ekskurzije, športni dnevi ipd), se dijak lahko od hladne malice odjavi najkasneje dva dni prej do 9. ure zjutraj.

Subvencioniorana malica

Znesek plačila subvencionirane malice je odvisen od višine subvencije. Možna je 100%, 70% ali 40% subvencija.

Za subvencijo malice staršem ni potrebno oddajati vlog  na Center za socialno delo, razen če družina še nima veljavne odločbe o otroškem dodatku oziroma odločbe o državni štipendiji.

Do subvencije so upravičeni dijaki, ki se redno izobražujejo, so prijavljeni na malico in pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku oziroma državni štipendiji, ne presega 64% povprečne plače v Republiki Sloveniji.

POMEMBNO:

Pozabljeno geslo

V primeru, da dijak med šolskim letom pozabi geslo in ima v eAsistentu vešen svoj e-naslov, lahko na www.easistent.com/prijava  klikne na ikono «pozabljeno geslo«, vpiše svoj e-naslov in dobil bo na svoj e-naslov navodila za nastavitev novega gesla. 

Izgubljena kartica za malico

Dijak dobi novo kartico (stane 10 evrov) po plačilu položnice, ki jo izda računovodstvo.

Dodatne informacije

Dodatne informacije lahko dobite na spletni strani šole v zavihku  »MALICA« ali pa osebno pri organizatorici šolske prehrane Gabrijeli Jošt v pisarni poleg učilnice 06 (v pritličju centralne stavbe levo) vsak ponedeljek od 8.50 do 9.35 ure dopoldan.

Na spletni strani šole v zavihku »MALICA« so dodani linki za dostop do obrazcev za prijavo in odjavo od šolske malice, Pravil šolske prehrane in Zakona o šolski prehrani.

Dijaki oziroma starši lahko morebitna vprašanja ali pripombe posredujejo na e-naslov: gabrijela.jost@sckr.si.

Dietna prehrana

Dijaki z dietno prehrano se oglasijo pri organizatorju šolske prehrane (prof. Gabrijeli Jošt) in predložijo zdravniško potrdilo o drugačni prehrani.

Zakon-o-solski-prehrani

Pravila-solske-prehrane

OBRAZEC-PRIJAVA-DIJAKA-2019-20

OBRAZEC-ODJAVA-OD-MALICE-19-20

maj 2020
ptsčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

rss  facebook  instagram 

office-365-cloud


objem logo

 

logo-Ekosola

 

 

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information