ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

info dan

DijaskiSvet.si

dijaski-svetŽE POZNAŠ DIJASKISVET.SI?

Na novem portalu najdeš vse informacije, ki jih potrebuješ za vpis 2018. Kaj to pomeni?

Obišči portal DijaskiSvet.si in si najprej oglej seznam vseh fakultet, visokih in višjih šol. Z iskalnikom lahko poiščeš program, ki te najbolj zanima in izpolnjuje vse tvoje zahteve. V edinstvenem iskalniku lahko iščeš študijske programe glede na kraj študija, tip programa, število let študija, področje študija ali pa tip zavoda.

Ko najdeš svoj idealen program, pa si lahko ogledaš podatke o fakultetah, katere programe izvajajo, kaj ponujajo bodočim študentom in najboljše – prebereš si lahko mnenja študentov, ki te fakultete obiskujejo. Kaj je sploh lahko še boljšega kot informacija iz prve roke? :)

Na portalu pa najdeš tudi vse informacije, ki jih potrebuješ pri vpisu na fakulteto – pomembni datumi, priprava na maturo, kako izbrati študij glede na svoje interese, kje dobiti informacije o študijskih programih, katere štipendije so ti na voljo.

Poleg vseh teh informacij, pa ti pomagamo, da bo šolsko leto malce lažje. Kako? Na portalu DijaskiSvet.si najdeš tudi zanimive vsebine o učenju (ali veš kako si pripraviti načrt učenja?), ogledaš si lahko intervjuje z ljudmi, ki opravljajo različne poklice ali pa poiščeš privlačne zanimivosti za predah med učenjem.

Portal DijaskiSvet.si je popolno mesto za vse dijake, ki jih zanimajo informacije o vpisu na fakulteto. Obišči nas na portalu in pridobi še več informacij o šolah, ki te zanimajo.Vsak dober dijak obiskuje portal DijaskiSvet.si – postani to tudi ti! Ps: Ne pozabi nas všečkati tudi na Facebooku, kar lahko narediš tu >>

december 2022
ptsčpsn
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

https://www.facebook.com/sts.sckr   https://www.instagram.com/sts.sckr/

 

dvig digitalne kompetentnosti

inovativna pedagogika     TELMS

 

office-365-cloud    cisco

 

razstava
  FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information