ŠC  |   STŠ  |   SG  |   SESGŠ  |   VSŠ  |   MIC  |   IOD  |   ENG 

Pokrito parkirišče za električne skiroje

OLYMPUS DIGITAL CAMERANa Šolskem centru Kranj v zadnjem času opažamo, da vse več naših dijakov in zaposlenih za prevoz v šolo uporablja električne skiroje. Ravno zato smo se odločili urediti prostor, kjer jih med poukom lahko varno shranijo, da jih ne bi nosili s seboj v razred.

V kletnih prostorih šole smo tako uredili parkirišče za 18 skirojev, ki je varovano tudi s kamero. Dijaki bodo lahko imeli svoje skiroje na varnem, suhem in toplem, s svojimi ključavnicami pa jih lahko tudi priklenejo na za to pripravljene zaklepne elemente.

Priznanje Digitalna šola - Digital Schools Awards Europe (okt. 21)

priznanje1mV torek, 5. oktobra 2021 je v Hiši Evrope v Ljubljani potekala slavnostna podelitev priznanj PRIZNANJE DIGITALNA ŠOLA -DIGITAL SCHOOLS AWARDS EUROPE.

Priznanje je prejelo 5 udeležencev iz cele Slovenije. Priznanja je podelila gospa Themis Christophidou, Director General, DG EAC.

S Šolskega centra Kranj sta priznanje prevzela Klavdija Stropnik in Aljaž Rogelj.

Čestitamo.

Več...

Podelitev zlatih MEPI priznanj (sept. 21)

mepi podelitev m

V soboto, 4. septembra 2021 je na Starem gradu Celje potekala slavnostna podelitev zlatih priznanj Mednarodnega priznanja za mlade - MEPI 2021. Zlato priznanje je prejelo 137 udeležencev s cele Slovenije. Priznanja sta podelila predsednik RS Borut Pahor in direktorica Nacionalnega urada Zavoda MEPI Andreja Anžur Černič.

Z našega šolskega centra so priznanje prejeli Aljaž Medič, Tadej Perko in Matija Demšar (na sliki od leve proti desni z mentorico Magdo Papić).

Čestitamo.

Slovenija - A Cinematic Journey

Si vedel, da na naših programih računalništva pridobiš tudi znanja s področja multimedije? Kaj znajo naši dijaki na področju obdelave fotografije in videa pa si lahko pogledaš na spodnjem posnetku, ki ga je izdelal dijak Ian Lokovšek.

Zaključna naloga Simulator vožnje

race simulator mEna izmed zaključnih nalog, ki jo je izdelal naš dijak je Simulator vožnje (Racing simulator). Na simulatorju se je preizkusil tudi naš ravnatelj.

Poslovilni video dijakov 4.Ma in 4.Mb

Naša dijakinja Nika Vetrih med najboljšimi skakalkami

nika1mNika Vetrih, naša dijakinja 3.Ra, je pretekli vikend prvič nastopila na tekmah svetovnega pokala v smučarskih skokih, in sicer na domači skakalnici na Ljubnem ob Savinji. 

Nika Vetrih - foto SloSki

Več...

Ponosni na naše krvodajalce!

daruj

»Še tako velike besede ne morejo nadomestiti velikih dejanj. Zato preprosta hvala vsem, ki darujete kri.«  Stana, prejemnica darovane krvi

V petek, 31. 1. 2020, smo se dijaki in profesorji STŠ in SG ob pomoči Rdečega križa, Območnega združenja Kranj udeležili krvodajalske akcije. Na Centru za transfuzijsko dejavnost Jesenice se nas je zbralo kar 42.

Več...

Proslava ob državnem prazniku (24. 12. 2019)

prireditevFOTOGALERIJA (Miran Kozmus)

V torek, 24. decembra 2019, smo v okviru dijaške skupnosti pripravili proslavo ob državnem prazniku.

Več...

oktober 2021
ptsčpsn
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

https://www.facebook.com/sts.sckr   https://www.instagram.com/sts.sckr/

inovativna pedagogika     TELMS

 

office-365-cloud    cisco

 

razstava
  FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

Spoštovani obiskovalec. Naše spletne strani uporabljajo piškotke. Pravno obvestilo

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information